Verzenden & Bezorging

Telefoonkabeltje.nl levert alleen aan adressen in Nederland. Woon je in een ander land en wil je graag een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we denken graag met je mee!

Bij het afronden van je bestelling zit de verzendkosten inbegrepen:

Pakket met Track & Trace

Wij versturen jouw bestelling altijd met Track & Trace code, ongeacht of de bestelling door de brievenbus past of niet. Ben je niet thuis en past het pakket door de brievenbus? Dan zal de bezorger proberen deze via de brievenbus te leveren om zo de levertermijn te kunnen hanteren.

Besteld vóór 18:00 uur opBezorgd in Nederland op 
MaandagDinsdag 
DinsdagWoensdag 
WoensdagDonderdag 
DonderdagVrijdag 
VrijdagZaterdag 
ZaterdagDinsdag 
ZondagDinsdag 

*Grote bestellingen en/of producten passen niet altijd door je brievenbus. Indien dit het geval is, passen we jouw pakket automatisch aan naar een normaal pakket. Hier hoef je zelf niets voor te doen.

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAQ: Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, wat kan ik doen?

Afhankelijk van de tijdstip van bestellen wordt je order op de dag van bestelling verstuurd. In Nederland ontvang je deze meestal binnen één werkdag.

Helaas kan het gebeuren dat een pakket vertraging oploopt, in de meeste gevallen wordt het pakket alsnog afgeleverd al dan niet met vertraging. Daarom vragen we jou om in Nederland 5 werkdagen af te wachten vanaf de dag van verzending, de kans is groot dat de bestelling binnen deze periode alsnog wordt bezorgd. Heb je na deze periode je pakket nog niet ontvangen? Dan ontvangen we graag onderstaande gegevens in een e-mail naar info@telefoonkabeltje.nl:

  • Je ordernummer
  • Het verzendadres (deze vind je in de orderbevestiging en in uw account)
  • Een korte toelichting van het probleem